Even terugblikken naar een mooie week in Frankrijk,

Ieder jaar reist een groep jongeren in juni naar Frankrijk af. Hun doel? Het met de fiets beklimmen van de 1911 meter hoge top van de Mont Ventoux. Dit doen ze samen met hun buddy’s en een aantal begeleiders. Pluryn gebruikt wielrennen als middel voor jongeren om te werken aan een beter zelfbeeld. En om een succeservaring te beleven, die hen de rest van hun leven bijblijft.

Voor het 2e jaar ging D&R Fotografie mee naar Frankrijk om een fotoverslag te maken van deze week. Ook waren we vaak aanwezig in het voortraject waarbij deelnemers en Buddy’s aan het trainen waren voor deze week. Een misverstand is dat dit project gaat om die week in Frankrijk, echter is het vooral de weg ernaartoe, jezelf tegenkomen, de weerstand in je lichaam die van zich laat horen, waar je nu niet naar luistert zoals normaal, maar er doorheen trapt! 

Veel van de deelnemende jongeren houden aan deze ervaring dan ook een belangrijke levensles over, iets wat ze in alle aspecten van hun verdere leven opnieuw kunnen inzetten. Je kan veel meer dan je denkt als je je er echt toe zet!

Voor ons is deze week in Frankrijk zeker geen vakantieweek geweest, maar een waarin we hard hebben gewerkt om iedere dag samen met een medewerker van communicatie ervoor te zorgen dat er een verslag van de gebeurtenissen online stond. Dit vroeg aan onze kant snel en mobiel werken met een tragische internetverbinding ;). Het heeft onze wens versterkt om dat mobiele werken meer te stroomlijnen en gemakkelijker te maken… Daarover snel meer.

Kijk eerst maar eens naar een aantal collages, gemaakt door PLuryn, die goed laten zien welke beelden we daar gemaakt hebben.

Groet,

Robin en Dimmen